Makaita Katteri

Makaita katteri ble virkelighet i 2020.

Julian vår første katt ble 2 år sommeren 2021, og jeg er 100% forelsket i både han og katterasen Russian blue. Han er idag internasjonal champion.

Som med alt annet er jeg «all in», og etter leten etter Wynterwynd-linjer, som jeg har forelsket meg helt og holdent i, som perfekt match til vår supervakre Julian, og med et Russian blue utseende og gemytt jeg ønsker å avle med, endte jeg opp med nok en katt fra Julians oppdretter Ywonne Wildtberg, Naja.
Naja kom til oss i 2021 og er en helt fantastisk sosial og skravlete prinsesse. Vi gleder oss til hennes første kull, sommeren 2022. Naja er også internasjonal champion.

Julian, vår vakre Skandinavisk utseende Russian Blue ble raskt internasjonal champion, og er far til to kull i Norge. Han er pensjonert fra utstillinger/show og jeg ønsket meg en ny hannkatt som kan bo hos oss og være min nye utstillingskatt.

Yuki flyttet hjem til oss 14.februar. Han har show-linjer og tradisjonelle linjer, så han blir som Naja en moderat utseende «moderne» Russian Blue. Han er en skikkelig tøffing, svært kjælen og

Vi søkte om å få Kennelnavnet vårt, Makaita, godkjent også som stamnavn for oppdrett av katt, i tillegg til rhodesian ridgeback, og så var vi plutselig igang. Vi er godkjent katteri i både FIFE og CFA.

Stamnavn CFA (USA)
Sommer 2020

Naja sine linjer er selvfølgelig totalt forskjellige fra Julian, så dersom det skjer et uhell, eller vi planlegger kull med bruk av egne katter er de en perfect match ❤️❤️