Valper – puppies

dsc_3378
Ønsker du valp fra oss?
Vårt planlagte C-kull, mai 2020, blir også et kull hvor mentalitet, trygghet, helse, allsidighet og god arbeidsvilje står i fokus.

Her kan du lese mer om Lora

Hvem er du?

Vi håper alle våre valper får et hjem hvor de får en konsekvent, men positiv oppdragelse. Et hjem som ønsker at hunden skal være en del av familien, både hjemme og ute på forskjellige aktiviteter. Rhodesian Ridgeback er en familievennlig hunderase, med middels jakt og vakt-instinkter og som er glade i både mental og fysisk aktivitet.

Rhodesian ridgeback..

Kosete, lekne, ekstremt lojale, late sofagriser inne, arbeidsglade utendørs. Elsker fysisk aktivitet. Temmelig allergiske mot vann som kommer ovenfra,men elsker å bade og svømme. En ridgeback fortjener aldri straff, ogarbeider best ved rettferdig og positiv håndtering og innlæring. De vil furte til du har lært deg hvordan.

De fungerer best med andre raser dersom de sosialiseres godt og jevnlig. De har høy lekelyst og er en fantastisk bestevenn.

Valpetiden hos oppdretter

Valpene vil hos oppdretter bli preget av en utrolig rolig, sindig, omgjengelig og sosial valpemamma. Samtidig vil de bli sosialisert og miljøtrent med barn, voksne og eldre, støy fra tettbebyggelse og trafikk, samtidig som de har en stor hage å utforske å utfolde seg i, også med andre hunder enn kullet selv. De vil alle bli påbegynt tilvennet bur, bilkjøring, butikkbesøk, renslighet og bånd/sele med mere.

Valpene leveres ferdig registrert i NKK. Chip’et, vaksinert med veterinærattest, samt en Makaita valpeeierpakke bestående av en startdose mat (som det er foret med hos oppdretter), bånd, teppe med lukt fra kullet, Oppdretters Ridgebackhåndbok, Rasespesifikk valpehåndbok, diverse info fra Norsk Kennel Klubb, bildehefte fra valpetiden og en leke den er vant til å leke med.

Medeier/deleier?

Jeg ønsker kontakt med noen som er interessert i å eie valp/tispe sammen med meg (oppdretter). Jeg ønsker deleie og tett samarbeid med noen i Innlandet/Østlandsområdet som er villig til å delta/frakte hunden til konkurransesteder i det sentrale Østlandsområdet, og som gjerne vil trene aktivt spor/nesearbeid, lydighet, agility, utstilling eller annen hundesport. Alternativt samarbeide om å gi hunden en aktiv og variert hverdag. Mer info om dette kan fås hos oppdretter.

Vi kan også kontaktes på oppdrettets Facebookside: https://www.facebook.com/MakaitaRhodesianRidgeback/

Valpekjøper? Sjekk denne..

Runde bilder: meg og Ecaille, Wadiwa og Ecaille

A-kullet

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..